Om siderne

Denne del af hjemmesiden samler nyttig information for trossamfund i Danmark. Den består af korte tekster og links til mere information.

Siderne her samler nyttig information for trossamfund. De skal fungere som trossamfunds samlede indgang til de danske myndigheder.

 

Emnerne

 

Korte tekster

Teksterne er en kort introduktion til et emne, de fortæller altså ikke alt. I de link, som findes på langt de fleste sider, står der imidlertid meget mere om emnet. Det er også her, du kan finde ud af, hvor du kan få mere hjælp, hvis du har spørgsmål.

 

Hvem skal du kontakte?

De berørte ministerier har bidraget til teksterne. Den 28. juni 2015 overgik området vedrørende andre trossamfund herunder vielsesbemyndigelser til Kirkeministeriet. Det er derfor Kirkeministeriet, du kan kontakte via siderne her, hvis du har spørgsmål. Kirkeministeriet kan dog kun svare på spørgsmål om de emner, du finder under emnefeltet ”Religionsfrihed og anerkendelse” og ” Krav til egne begravelsespladser”. Drejer det sig om andre emner, kan vi hjælpe med at finde en kontakt hos andre myndigheder. Men før du kontakter os, beder vi dig prøve at finde information og kontaktmuligheder via linkene på de enkelte sider.

 

Indholdet vil blive justeret

Indholdet vil blive justeret løbende på baggrund af de eventuelle tilbagemeldinger, som Kirkeministeriet modtager.

Hvis du har idéer eller mangler information om emner, er du velkommen til at skrive eller ringe til os..